← Back to archive

17 mei 2012 • Performance Liquid Files Life

Uitnodiging performance Liquid Files Life: projecties door levende organismen door Egied Simons, 3 juni 2012, 15.00 uur Natuurhistorisch Rotterdam

Liquid Files Life

Egied Simons (beeldend kunstenaar) exposeert live projecties van biologisch materiaal in de Van Roonzaal van Het Natuurhistorisch t/m 22 juli. Als aanvulling op de oneindig scherpe en wonderschone ‘real time’ projecties van spinrag, vliegenpootjes, stuifmeel en lichaamssappen, vertoont hij op deze Zondagmiddag@ ook levende(!) organismen. Met uitleg over zijn zelf ontwikkelde technieken. Kees Moeliker, conservator van het museum, waakt over het dierenwelzijn. 

 

Elke eerste zondagmiddag van de maand is er in de Hoboken Salon van het Natuurhistorisch Museum Rotterdam een informele, korte lezing of presentatie. Onderwerpen zijn net zo divers als de sprekers en soms is er een aansluitende wandeling in de omgeving of een rondleiding door het museum. Altijd komen er collectiestukken uit het depot. ‘Zondagmiddag@HetNatuurhistorisch’ begint stipt om 15.00 uur en de toegang bedraagt 7,50 inclusief toegang tot het museum en koffie/thee. Er is plaats voor maximaal 50 personen. Voor iedereen, behalve kleine kinderen en grote mensen met een zwakke maag. Reserveren: e-mail naar zondagmiddag@hetnatuurhistorisch.nl en vermeld met hoeveel personen u komt.

 

Westzeedijk 345 (Museumpark)  3015 AA Rotterdam