← Back to archive

06 oktober 2003 • Bijeenkomst van 'Het Gezelschap'

Het Gezelschap komt op maandag 6 oktober 2003 bijeen op het atelier van Egied Simons, beeldend kunstenaar te Rotterdam. Lokatie: Soerweg 13, 3088 GR Rotterdam (bij de Waalhaven)

Uitnodiging "Onlangs heeft Egied ons verrast met een prachtige installatie: Misty Volume, tijdens het project QI-kunsteiland op het Quarantaineterrein. Naast projecten in de buitenruimte, foto's en lichtinstallaties presenteert Egied een serie glasobjecten (BEAMS). Kees Vrijdag, manager communicatie bij de Kamer van Koophandel zal Egied in een tweegesprek uitnodigen een en ander te vertellen over zijn loopbaan als kunstenaar, de ins en outs van het kunstenaarsbestaan en de betekenis van zijn kunstwerken. We maken er een interactieve avond van, vol gelegenheid voor vragen en opmerkingen, in een prachtige ruimte, op een bijzondere lokatie."

Programma: ontvangst 20.00 - 20.30 uur gesprek 20.30 - 21.15 uur vragen 21.15 - 21.30 uur een drankje en een gesprek. Kunst/zakensoci?teit "Het Gezelschap" De kunst/zakensoci?teit is in het jaar 2000 opgezet door Ellen Palsgraaf (beeldend kunstenaar) en Fleur Groenendijk (ondernemer). Het heeft tot doel mensen uit de zakenwereld en kunstenaars met elkaar in contact te brengen. Zij kunnen veel voor elkaar betekenen: verbetering van het begrip voor elkaar. Stimulerende en misschien grensverleggende gedachten. De sociëteit heeft tot doel onderlinge uitwisseling en geestelijke verruiming. De groep zakenmensen is zeer divers en omvat onder andere ondernemers, managers, financiers, adviseurs, juristen etc. Ook de groep kunstenaars is gevarieerd. Het zijn professionals uit de beeldende kunst, muziek, literatuur, architectuur etc.